кадър bTVРедактор: Коалиционните споразумения на БСП с АБВ и гражданската формация на

...
кадър bTVРедактор: Коалиционните споразумения на БСП с АБВ и гражданската формация на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Подписахме с АБВ и с Георги Кадиев, предстои и с Татяна Дончева

кадър bTV

Редактор: 

Коалиционните съглашения на Българска социалистическа партия с АБВ и гражданската групировка на Георги Кадиев са подписани, следва съглашение и с „ Движение 21 ” на Татяна Дончева. Това заяви в предаването „ Лице в лице ” по bTV водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя дефинира договарянията с Татяна Дончева, която беше народен представител от „ Изправи се! Мутри вън! ” в предходното Народно заседание, като „ забавни ”.  Дончева е поискала от Нинова да резервира опцията за отваряне на новата лява коалиция към центъра, описа Нинова.

До четири дни ще се реши по какъв начин ще се разпределят местата в листите сред Българска социалистическа партия и новите им сътрудници, сподели Нинова. „ Всички приказват за това ”, показа водачът на социалистите.

Нинова разяснява, че хората са разочаровани, че би трябвало още веднъж да вървят на избори и че в случай че това се повтори, терзанията ѝ са за България. Според нея ще бъде пагубно, в случай че до есента България няма работещ парламент, тъй като няма да има кой да гласоподава новия държавен бюджет. „ Без Българска социалистическа партия не може да има кардинално държавно управление ”, съобщи Нинова и разяснява, че в случай че предните избори са били прочувствен акт, идващите би трябвало да са рационални.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР